Nordlys-safari

På vinteren er det mørketid i Tromsø, men i stedet kan vi glede oss over det vakre nordlyset som naturen bringer oss.

Velkommen til Tromsø!

Tromsø er nordens Paris, en eksotisk by som selv OL gutta har fått tenning på. Vi kan tilby opplevelser med RIB, Rein, Hest, Lavo, Midnattsol, Nordlysl, god mat og drikke for å nevne noe.

I menyen til høyre finner du noen programforslag.

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål eller ønsker.

19.00 Avgang fra hotellet. Mens vi kjører til Tromsø Friluftsenter guider vi deg gjennom Tromsø by og den lokale historien. På turen utover får du også et glimt av Lyngsalpene.

I  Risvika blir du mottatt av din guide som vil sørge for at du har varme klær. Når  alle er påkledd går vi ned i lavvoen hvor vi har litt praktisk informasjon om våre fasiliteter.

På egenhånd kan du gå rundt i vår vakre natur å oppleve det vakre nordlyset når det danser over himmelen.

På vinteren er det mørketid i Tromsø, men i stedet kan vi glede oss over det vakre nordlyset som naturen bringer oss. Det danser over den svarte stjerneklare himmelen i alle regnbuens farger og er en fantastisk opplevelse. Vi slår av alle lysene  på gården slik at nordlyset kommer klart frem.

Vakker norsk natur

Ved sjøen er det en korallstrand du kan gå til, der kan du stå og oppleve nordlyset mens du hører havet bruse… Vi kaller det balsam for sjela.

Når du ønsker kan du komme inn i lavvoen og få deg litt god og varm kaffe med litt kake mens du nyter varmen fra bålet.

Vi forteller deg om den samiske kulturen og dems levesett. Å vil du høre om nordlyset forteller vi også om det, å gammel overtro rundt det.

I vår innhengning  står det reinsdyr som du kan ta bilde av, og er du heldig vil en av dem spise brød fra hånden din.

Når du er tilbake på hotellet har du vært på en 3 timers nordlys-safari tur.